Home

Beste klanten

Na 7 jaar stoppen wij met ons koffiehuis.
Zoals de meesten onder jullie weten, zochten wij al bijna 3 jaar geleden naar een overnemer voor onze zaak, nadat Jilly een burn-out kreeg.
Sinds dan houden mama en ik de zaak met ons tweetjes recht…
Nu is het helaas tijd om ermee te stoppen.

WAT NU?
Ik zal zeker nog verder werken met bestellingen van taarten voor allerlei speciale gelegenheden! Geef me even de tijd om hiervoor alles in orde te brengen, want dit zal vanaf dan van thuis uit moeten gebeuren. Voor januari neem ik dus geen nieuwe bestellingen aan. Ik doe mijn uiterste best om vanaf februari weer aan de slag te kunnen gaan voor jullie taarten!

BEDANKT!
We hebben altijd met hart en ziel onze Gulliver Tree uitgebaat. We hebben hier zoveel leuke tijden gehad, zoveel toffe mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt… We zullen het heel hard missen! Bedankt aan alle trouwe klanten, leveranciers, jobstudenten…
Bedankt uit de grond van ons hart voor 7 fantastische jaren!
Janey, Anny en Jilly natuurlijk ook


The Gulliver Tree, what’s in a name?

Er was eens een vrouw die Mary-Ann Gulliver heette. Zij was geboren in Maidford (England) in 1891. Ze ontmoette een Belg, Alfred Gryson, met wie ze later trouwde. Zij waren de (over)grootouders van Anny, Janey en Jilly. Deze sterke link met Engeland en de wens om een gezellige, huiselijke sfeer te creëren, maakten het voor de hand liggend om naar de stamboom te verwijzen.